Amb signatura de Quesu

Amb signatura de Quesu

CREANT MOMENTS ÚNICS
El dia a dia de la meua feina passa per captar sensacions, mirades, sentiments a través de la càmera, per poder transmetre moments, emocions, expressions puntuals i momentànies fent fotografia creativa, diferent i atractiva per al client amb un gran toc d’elegància, sense seguir modes i centrant-me amb el totalment artístic.
En una sessió es fan moltes fotografies però el moment de satisfacció és quan s’ha captat l’instant exacte, instant que vull fer arribar al client i disfrutar del seu agraïment i de l’emoció que li desperten les meues fotografies convertint-les amb un art per a ell.
Moltes d’aquestes fotografies poden agradar més o menys, el client les pot descartar…. però jo les continuo guardant al meu portfoli perquè són amb les que em sento més identificada i les que marquen el meu estil i la meua forma de treballar.
Fotografiar no és sols disparar una càmera si no molt més!!
Visita Fotos amb signatura de Quesu
firma2015_quesudamaret (15)

firma2015_quesudamaret (8)

firma2015_quesudamaret (34)

firma2015_quesudamaret (42)

firma2015_quesudamaret (10)

boda2015_quesudamaret (1)

firma2015_quesudamaret (5)

firma2015_quesudamaret (14)

Entrada de : Uncategorized

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Podeu fer servir aquestes HTMLetiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*